οικολογικό καλοριφέρ Oil Free EvoRad Bluetooth 2kW

EvoRad Bluetooth 2kW

Ηλεκτρικό καλοριφέρ χωρίς λάδι (Oil Free)
| Νεα Πατέντα

 

Το θερμαντικό σώμα του μέλλοντος - το EvoRad Bluetooth θυμίζει στην όψη καλοριφέρ λαδιού. Κι όμως δεν είναι! Πρόκειται για την νέα πατέντα “Oil Free" της EWT, ως απάντηση στη σύγχρονη αναζήτηση για πιο οικολογικές λύσεις θέρμανσης, πιο αποτελεσματικές, με χαμηλότερη κατανάλωση. 

Oil Free Πλεονεκτήματα

Το EvoRad Bluetooth αποτελεί επανάσταση στο χώρο του κλασικού καλοριφέρ λαδιού. Όχι μόνο από άποψη σχεδιασμού, αλλά κυρίως τεχνολογικά. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία χωρίς λάδι (Oil Free) του EvoRad προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα: 

- έως 17% πιο γρήγορη θέρμανση

- έως 18% μικρότερη κατανάλωση

- έως 14% πιο ελαφρύ 

- δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροών

- ανακυκλώνεται πλήρως (του λαδιού όχι)

Το θερμαντικό σώμα EvoRad θυμίζει στην όψη καλοριφέρ λαδιού.

Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία χωρίς λάδι, διαθέτει εξαιρετικά γρήγορους χρόνους προθέρμανσης σε σύγκριση με ισοδύναμα καλοριφέρ λαδιού και προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 18%. Επιπλέον, καθώς δεν υπάρχει λάδι στο εσωτερικό, το EvoRad Bluetooth είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στα καλοριφέρ λαδιού.

Το EvoRad Bluetooth διαθέτει ηλεκτρονικό έλεγχο θερμοκρασίας χώρου και θερμοστάτη υψηλής ακρίβειας. Η θερμοκρασία χώρου ρυθμίζεται από την έγχρωμη οθόνη LCD, σε βήματα του 1°C.

Έξυπνη οθόνη

Η οθόνη αλλάζει χρώμα, δίνοντας ένα οπτικό μήνυμα της επιθυμητής ρύθμισης θερμοκρασίας. Το EvoRad Bluetooth διαθέτει λειτουργία έξυπνης θέρμανσης, η οποία επιτρέπει στο θερμαντικό σώμα να επεξεργάζεται τον αποτελεσματικότερο τρόπο επίτευξης της επιθυμητής θερμοκρασίας. Αυτή η λειτουργία σχεδιάστηκε για να εξοικονομεί χρόνο και χρήμα, αποφεύγοντας τη συνεχή ρύθμιση του θερμοστάτη ή των επιπέδων ισχύος όπως συμβαίνει με τα απλά καλοριφέρ.

Έλεγχος συσκευής με smartphone

Εκτός από τον πίνακα ελέγχου, το EvoRad Bluetooth μπορεί να ελεγχθεί μέσω συσκευής smartphone (Android ή ios), χάρη στη σύνδεση Bluetooth που επιτρέπει τον εύκολο προγραμματισμό του 24ωρου χρονοδιακόπτη (4 περίοδοι προγράμματος).

Εύκολη μετακίνηση

Η μεταφορά/μετακίνηση είναι ευκολότερη χάρη στους εύκαμπτους τροχούς ολίσθησης, τις διπλές ενσωματωμένες λαβές μεταφοράς (βολικά σε κάθε άκρο) και δεδομένου ότι είναι χωρίς λάδι, είναι κατά πολύ ελαφρύτερο.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας, καθώς υπάρχει σύστημα προστασίας από υπερθέρμανση και κλίσης, που κόβει την τροφοδοσία εάν το θερμαντικό ανατραπεί. Και πάλι χάρη στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία χωρίς λάδι δεν υπάρχει κίνδυνος διαρροών ή ρήξεων. Το EvoRad έχει την υψηλότερη Ευρωπαϊκή πιστοποίηση ασφάλειας (πιστοποίηση BEAB).

οικολογικό καλοριφέρ Oil Free EvoRad Bluetooth 2kW
οικολογικό καλοριφέρ Oil Free EvoRad Bluetooth 2kW
EvoRad Bluetooth 2kWΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Μέγιστη Ισχύς2000W
2 σκάλες ισχύος800/2000W
Ψηφιακή οθόνηΝΑΙ
Ρύθμιση θερμοκρασίαςΝΑΙ ψηφιακή
TIMMERΝΑΙ
Σκάλες ανεμιστήρα3
Ένδειξη παγετώναΝΑΙ
Ημερήσιος προγραμματισμόςΝΑΙ
Εφαρμογή smartphoneΝΑΙ
Προστασία κατά πάγουΝΑΙ
Ηλεκτρονικός θερμοστάτηςΝΑΙ
Προστασία σε περίπτωση ανατροπήςΝΑΙ
Διαστάσεις30,6x63,6x48,4 (ΥxΠxΒ)
Βάρος11,5 kg
Εγγύηση2 χρόνια