...
NOBØ Energy Control

NOBØ Energy Control

Το NOBØ Energy Control είναι ένα σύστημα ασύρματης διαχείρισης ενέργειας, που σας επιτρέπει να έχετε τον απόλυτο έλεγχο του συστήματος θέρμανσης του σπιτιού σας, χρησιμοποιώντας ένα smart-phone ή tablet. Απλό στην εγκατάσταση και τη ρύθμιση το NOBØ Energy Control Energy Control εξελίχθηκε τεχνικά από το Νορβηγικό οίκο με απώτερο σκοπό τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε συνδυασμό με την υψηλότερη άνεση θέρμανσης για όλη την οικογένεια, απλά και εύκολα.

Μειώστε την κατανάλωση έως 25%

Από το smartphone ή το tablet σας δημιουργήστε “ζώνες” θέρμανσης, εβδομαδιαία προγράμματα και ρυθμίσεις θερμοκρασίας που ταιριάζουν στην καθημερινή ρουτίνα της οικογένειας. Παρακάμψτε εύκολα τα προγράμματα προσωρινά για τις περιπτώσεις που τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, έτσι ώστε οι θερμοπομποί σας να μην λειτουργούν όταν δεν χρειάζεται.

Η εφαρμογή NOBØ Energy Control σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε ανά πάσα στιγμή την κατανάλωση των θερμοπομπών NOBØ εύκολα και γρήγορα. Η εφαρμογή για iOS και Android είναι πραγματικά απλή στη χρήση. Θα μπορείτε όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο να δημιουργήσετε ζώνες” θέρμανσης, εβδομαδιαία προγράμματα και ρυθμίσεις θερμοκρασίας που ταιριάζουν στην καθημερινή ρουτίνα της οικογένειας. Παρακάμψτε προσωρινά, εξ αποστάσεως και με ευκολία, τα αποθηκευμένα προγράμματα για τις περιπτώσεις που τα πράγματα δεν πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, έτσι ώστε οι θερμοπομποί σας να μην λειτουργούν όταν δεν χρειάζεται. Με το NOBØ Energy Control μπορεί να μειώσετε το κόστος θέρμανσης έως και 25%.

Πώς λειτουργεί το NOBØ Energy Control

Nobo Energy Control wi-fi έλεγχος θερμοπομπών
Nobo Energy Control wi-fi έλεγχος θερμοπομπών
NOBØ Energy Control
01 | NOBØ Energy Control App

Ο απόλυτος έλεγχος στη θέρμανση των χώρων

Η εφαρμογή NOBØ Energy Control σάς δίνει τη δυνατότητα οργανώσετε τους θερμοπομπούς σε ζώνες. Μία ζώνη μπορεί να είναι τα υπνοδωμάτια, άλλη ζώνη το σαλόνι, κοκ. Επιπλέον, για κάθε ζώνη μπορείτε να ορίσετε ένα ξεχωριστό εβδομαδιαίο πρόγραμμα θέρμανσης, που να ταιριάζει στο ημερήσιο πρόγραμμα της οικογένειας. Κατ’ αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε ότι το σπίτι σας θα θερμαίνεται όταν το έχετε ανάγκη και ανάλογα με το πότε χρησιμοποιείται κάθε ζώνη. Μπορείτε για παράδειγμα να ρυθμίστε την/τις ζώνες υπνοδωματίων να θερμαίνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τέλος, για κάθε ζώνη ξεχωριστά μπορείτε να ορίσετε διαφορετικές θερμοκρασίες και για διαφορετικές ώρες της ημέρας. Με λίγα λόγια, η εφαρμογή NOBØ Energy Control σάς δίνει την ευελιξία να προσαρμόζετε εύκολα τη λειτουργία των θερμοπομπών NOBØ σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

NOBØ Energy Control
NOBØ Energy Control
NOBO EcoHub
02 | NOBØ EcoHub

EcoHub η καρδιά του NOBØ Energy Control

Το NOBØ EcoHub είναι η καρδιά του έξυπνου οικοσυστήματος θέρμανσης NOBØ Energy Control, που δημιουργήθηκε για να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας και να διατηρεί την ιδανική θερμοκρασία στο σπίτι ή το γραφείο. Ελέγξτε πλήρως τους θερμοπομπών σας και άλλες συσκευές με την έξυπνη και ολοκληρωμένη εφαρμογή NOBØ Energy Control.

 • Δοκιμασμένη λύση για την ηλεκτρική θέρμανση.
 • Ασύρματη επικοινωνία με όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.
 • Εύκολη στη χρήση εφαρμογή smartphone & tablet.
 • Ιδανικό για τηλεχειρισμό εξοχικών κατοικιών.
03 | Θερμοστάτες συμβατοί με το NOBØ Energy Control
NOBØ Energy Control
NOBØ NCU 1R

Απλός και εύκολος έλεγχος για ρύθμιση της επιθυμητής θερμοκρασίας χώρου. Ι θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί για ασύρματη χρήση με το Nobø Energy Control. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα, χωρίς το σύστημα ελέγχου NOBØ Energy Control.

 

NOBØ θερμοστάτης NCU 2R
NOBØ NCU 2R

Για ρύθμιση της άνετης θερμοκρασίας, οικονομικής θερμοκρασίας και τοπικής παράκαμψης. Καθαρή οθόνη με φωτισμό όπου αναγράφεται η θερμοκρασία και η κατάσταση λειτουργίας. Προορίζεται για χρήση με το NOBØ Energy Control, αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και αυτόνομα, χωρίς σύστημα ελέγχου.

NOBØ θερμοστάτης NCU ER
NOBØ NCU ER

Ιδανικός για ξενοδοχεία, πανσιόν, Airbnb, παιδικούς σταθμούς, νηπιαγωγεία, σχολεία και άλλα κτίρια και δωμάτια, καθώς δεν υπάρχει έλεγχος πάνω στο σώμα. Η ρύθμιση της θερμοκρασίας πραγματοποιείται μόνο κεντρικά. Προορίζεται για χρήση αποκλειστικά και μόνο σε συνδυασμό με το NOBØ Energy Control.

Switch The Language

  Η Sani hellas, ως ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Nobø Νορβηγίας στην Ελλάδα παρέχει 7 χρόνια εγγύηση!

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Κωστή Παλαμά 5-7
  143 43, Νέα Χαλκηδόνα
  Παράδρομος Εθνικής Οδού
  [κάθοδος προς Πειραιά]

  Χάρτης

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  210 3236627, 3233766

  EMAIL

  info@sanihellas.gr