...
θερμοστάτης ακριβείας NOBØ

– θερμοστάτης ακριβείας NOBØ

εβδομαδιαίος προγραμματιστής NOBØ

Ο θερμοστάτης NCU 2Te είναι ενσωματωμένος σε κάθε θερμοπομπό NOBØ NTL4T & NTL2N που αγοράζετε. Πρόκειται για θερμοστάτη χώρου που αντιλαμβάνεται και αντιδρά στη θερμοκρασία χώρου ακαριαία και με μεγάλη ακρίβεια (απόκλιση ± 0,05C°).

θερμοστάτης ακριβείας NOBØ NCU 2Te

– θερμοστάτης ακριβείας NOBØ NCU 2Te | με προγραμματισμό

Εξοικονόμηση χρημάτων και μέγιστη άνεση με θερμοστάτη ακριβείας

Θερμοστάτης ακριβείας NOBØ: οι θερμοπομποί NOBØ NTL4T είναι εξοπλισμένοι με τον εξαιρετικά ακριβή θερμοστάτη NCU 2Te. Εξασφαλίζει ότι η σωστή θερμοκρασία θα επιτυγχάνεται σύμφωνα με την επιθυμητή θερμοκρασία που εμείς ορίζουμε.

Κάθε θερμοπομπός NOBØ NTL4T έχει θερμοστάτη NCU 2Te

Η ικανότητα να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία είναι δυνατή χάριν στην ακρίβεια λειτουργίας και την άμεση ανταπόκριση του θερμοστάτη στη θερμοκρασία χώρου. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το θερμοπομπό σας NOBØ και να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία μία φορά. Χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας βάσει των μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών. Άλλες συσκευές θέρμανσης, χωρίς ακριβείς θερμοστάτες αδυνατούν να διατηρήσουν την επιθυμητή θερμοκρασία. Το αποτέλεσμα είναι οι αναπόφευκτα υψηλότεροι λογαριασμοί.

ψηφιακός θερμοστάτης NOBO NCU 2T

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Pr.1  Άνετη θερμοκρασία όλη μέρα

Pr.2  Οικονομική θερμοκρασία 12 το βράδυ έως 6 το πρωί και
άνετη θερμοκρασία από τις 6 έως τις 23:00 το βράδυ και οικονομική έως τα μεσάνυκτα.

– Εβδομαδιαίος προγραμματισμός

9 προεγκατεστημένα προγράμματα λειτουργίας. Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει.

Ο θερμοστάτης NOBØ NCU-2T είναι ιδανικός για όλους τους τύπους κτιρίων και δωματίων όπου η θέρμανση δεν ελέγχεται μέσω κεντρικού συστήματος. Ο θερμοστάτης διαθέτει προσαρμοστική εκκίνηση (adaptive start-up), πράγμα που σημαίνει ότι «μαθαίνει» το πότε θα αρχίσει να θερμαίνει το δωμάτιο για να φτάσει στην επιθυμητή θερμοκρασία στην επιθυμητή ώρα. Ο θερμοστάτης NOBØ NCU-2T διαθέτει επίσης ένα εβδομαδιαίο προγραμματισμό, που σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα από 9 προκαθορισμένα προγράμματα θέρμανσης για κάθε ημέρα της εβδομάδας ξεχωριστά.

Μειωμένη κατανάλωση

Με το θερμοστάτη NOBØ NCU-2T θα μειώσετε την κατανάλωση ενέργειας, εξοικονόντας χρήματα. Ο NCU 2Te διαθέτει ενσωματωμένη οθόνη LED με εύχρηστη λειτουργία αφής. NCU 2Te πληροί τις απαιτήσεις της οδηγίας Οικολογικού Σχεδιασμού.

άνετη θέρμανση - όταν είμαστε στο σπίτι
οικονομική θέρμανση - όταν λείπουμε ή τις βραδινές ώρες

NOBØ NCU 2Te οδηγίες χρήσης

1PDF-150x150
NOBO Energy Control

NOBØ Energy Control

Μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων |  Έλεγχος από smart-phone

Για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση χρημάτων και εξ’αποστάσεως έλεγχο της θέρμανσης με θερμοπομπούς NOBØ, διαβάστε περισσότερα για το NOBØ Energy Control

Switch The Language

  Η Sani hellas, ως ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Nobø Νορβηγίας στην Ελλάδα παρέχει 7 χρόνια εγγύηση!

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Κωστή Παλαμά 5-7
  143 43, Νέα Χαλκηδόνα
  Παράδρομος Εθνικής Οδού
  [κάθοδος προς Πειραιά]

  Χάρτης

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  210 3236627, 3233766

  EMAIL

  info@sanihellas.gr