θερμοστάτης ακριβείας Nobo

εβδομαδιαίος προγραμματιστής Nobo

Ενσωματωμένος ηλεκτρονικός θερμοστάτης χώρου Nobo NCU 2Te (απόκλιση ± 0,05C°)

 

Διατίθεται με το θερμοπομπό Nobo NTL4N

Θα πρέπει να τονισθεί ότι οι βαθμοί C° που αναγράφονται στο θερμοστάτη αντιστοιχούν με ακρίβεια στη θερμοκρασία του δωματίου.

9 προεγκετεστημένα προγράμματα λειτουργίας.
Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει. 

ψηφιακός θερμοστάτης Nobo, θερμοπομποι νορβηγιας Nobo NTL4T, θερμοπομποι νορβηγιας νοβο.

Εξοικονόμηση χρημάτων και μέγιστη άνεση με θερμοστάτη ακριβείας

Θερμοστάτης ακριβείας Nobo: οι θερμοπομποί Nobo NTL4T είναι εξοπλισμένοι με τον εξαιρετικά ακριβή θερμοστάτη NCU 2Te. Εξασφαλίζει ότι η σωστή θερμοκρασία θα επιτυγχάνεται σύμφωνα με την επιθυμητή θερμοκρασία που εμείς ορίζουμε.

Κάθε θερμοπομπός Nobo NTL4T έχει θερμοστάτη NCU 2Te

Η ικανότητα να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία είναι δυνατή χάριν στην ακρίβεια λειτουργίας και την άμεση ανταπόκριση του θερμοστάτη στη θερμοκρασία χώρου. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το θερμοπομπό σας Nobo και να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία μία φορά. Χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας βάσει των μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών. Άλλες συσκευές θέρμανσης, χωρίς ακριβείς θερμοστάτες αδυνατούν να διατηρήσουν την επιθυμητή θερμοκρασία. Το αποτέλεσμα είναι οι αναπόφευκτα υψηλότεροι λογαριασμοί. 

Αισθητήριο θερμοκρασίας χώρου 

Οι θερμοπομποί Nobo διαθέτουν αισθητήριο θερμοκρασίας χώρου ακριβείας. Βρίσκεται στο δεξιό κάτω μέρος του σώματος ακριβώς για να προσδιορίζεται επακριβώς η θερμοκρασία του χώρου.

NOBO Energy Control
NOBO Energy Control

Πάρτε τον έλεγχο της θέρμανσης του σπιτιού σας με το NOBO Energy Control και μειώστε το κόστος θέρμανσης έως και 25%. Χαμηλότερη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και μεγαλύτερη άνεση με τον πιο εύκολο τρόπο.

Μπορείτε αύκολα να αντικαταστήσετε το θερμοστάτη NCU 2Te με θερμοστάτες / δέκτες σημάτων NCU 1R, NCU 2R και NCU ER, που σάς δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε τους θερμοπομπούς σας Nobo συμβατούς με το NOBO Energy Control.

Το NOBO Energy Control είναι το ασύρματο σύστημα ελέγχου ενέργειας που  αναπτύχθηκε στο νορβηγικό μας εργαστήριο για να μπορείτε να ελέγχετε τη θερμοκρασία του χώρου σας μέσω της εφαρμογής Nobo Energy Control (για smartphone ή tablet). Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε ή να την αναβαθμίσετε μέσω του App Store (iPhone) ή του Google Play (Android).