...
ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ NOBO ΑΣΦΑΛΕΙΑ

θερμοπομποί NOBØ ασφάλεια

|NOBØ σημαίνει ασφάλεια

θερμοπομποί NOBØ ασφάλεια, “Safety First” (ασφάλεια πρώτα) είναι το σήμα κατατεθέν σε κάθε θερμοπομπό NOBØ. Όλοι οι θερμοπομποί μας ελέγχονται και πιστοποιούνται από τη NEMKO σε συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα. Η πιστοποίηση NEMKO όλων των προϊόντων NOBØ είναι ζωτικής σημασίας για την εξασφάλιση της δέσμευσής μας για την ασφάλεια. Επιπλέον η NOBØ πιστοποιεί τους θερμοπομπούς που κατασκευάζει σύμφωνα και βάσει των ειδικών απαιτήσεων πιστοποίησης που κάθε χώρα διαθέτει.

ασφάλεια από υπερθέρμανση

Όσο για τα μέρη του θερμοπομπού, όλοι οι θερμοπομποί NOBØ είναι εξοπλισμένοι με ασφάλεια cut-off (ασφάλεια υπερθέρμανσης). Αυτή ασφάλεια σταματά αυτομάτως τη λειτουργία του θερμοπομπού εάν οι έξοδοι ή είσοδοι αέρα καλύπτονται ή εάν, για οποιονδήποτε άλλο λόγο, η θερμοκρασία στο εσωτερικό του θερμοπομπού είναι πολύ υψηλή. Εάν για παράδειγμα έχετε τοποθετήσει το θερμοπομπό NOBØ στην ειδική βάση δαπέδου με ροδάκια και για κάποιο λόγο θερμοπομπός αναποδογυρίσει, η λειτουργία του θα σταματήσει αυτομάτως. Περαιτέρω, καθοριστικής σημασίας είναι ότι το περίβλημα του θερμοστάτη και τα πλαστικά εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από επιβραδυντικό υλικό κατά της φωτιάς.

χαμηλή θερμοκρασία στην επιφάνεια του σώματος

Η κατασκευή του σώματος είναι τέτοια που εξασφαλίζει χαμηλή θερμοκρασία στη μεταλλική εσωτερική του επιφάνεια, ακόμα και όταν το σώμα εργάζεται αποδοτικά για τη θέρμανση του χώρου. Επιπλέον, η ροή του αέρα, σε συνδυασμό με την αρμονική αναλογία ισχύος/επιφάνειας του σώματος αποτρέπουν την υπερθέρμανση της εξωτερικής επιφάνειας του σώματος. Κατ’ αυτό τον τρόπο, ακόμα και στην Comfort (μέγιστη) απόδοση, η εξωτερική επιφάνεια του θερμοπομπού δεν αναπτύσσει υψηλές θερμοκρασίες και είναι ανεκτή ακόμα και στο άγγιγμα του παιδικού χεριού. Ιδιαίτερα σημαντικό για την ασφάλεια των παιδιών. Τέλος, οι θερμοπομποί NOBØ με τις στρογγυλεμένες γωνίες καθίστανται ένα φιλικό εξάρτημα στο οικιακό περιβάλλον.

θερμοπομποι μπάνιου

Οι θερμοπομποί NOBØ τοποθετούνται άφοβα στο μπάνιο. Είναι διπλής μονώσεως Classe II και διαθέτουν προστασία κατά υδρατμών (Splash proof). Τοποθετούνται άφοβα στο μπάνιο. Ο μόνος περιορισμός είναι από τη μπανίερα ή το ντους να μη μπορούμε να ακουμπήσουμε το θερμοπομπό (κάτι που ισχύει βέβαια για όλες τις ηλεκτρικές συσκευές).

Switch The Language

  Η Sani hellas, ως ο επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Nobø Νορβηγίας στην Ελλάδα παρέχει 7 χρόνια εγγύηση!

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

  Κωστή Παλαμά 5-7
  143 43, Νέα Χαλκηδόνα
  Παράδρομος Εθνικής Οδού
  [κάθοδος προς Πειραιά]

  Χάρτης

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ

  210 3236627, 3233766

  EMAIL

  info@sanihellas.gr