θερμοπομποί Nobo ποιότητα

θερμοπομποι NOBO ποιότητα

θερμοπομποί Nobo ποιότητα | Nobo σημαίνει εγγύηση ποιότητας

Στο χώρο της ηλεκτρική θέρμανση, η Nobo αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας. Έχουμε δεσμευτεί να διατηρήσουμε αυτή τη στρατηγική που έχει ως γνώμονα την ποιότητα, προσφέροντάς σας τους καλύτερους θερμοπομπούς, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά και εξαρτήματα, Σκανδιναβικό σχεδιασμό και τεχνολογία. Οι αντιπρόσωποι μας εγγυώνται την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και service. Θέλουμε να αισθάνεστε υπερήφανοι για τους θερμοπομπούς σας Nobo, ακριβώς όπως και εκείνοι που προσπαθούν να κάνουν αυτούς τους θερμοπομπούς για σας στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας στη Νορβηγία. Όλες οι σειρές θερμοπομπών Nobo είναι 100% κατασκευασμένοι Νορβηγία.

Στους θερμοπομπούς Νορβηγίας Nobo δεν θα βρείτε φθηνές ή ακριβές σειρές θερμοπομπών, ηλεκτρονικούς ή μηχανικούς θερμοστάτες χώρου. Οι θερμοπομποί Νορβηγίας Nobo έχουν πάντα και μόνο ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου ακριβείας με απόκληση ±0,05C°, ψυχρή αντίσταση θωρακισμένη σε αλουμίνιο, τέλειο φινίρισμα, ηλεκτροστατική βαφή πούδρας (χρησιμοποιείται η παγκοσμίως γνωστή Νορβηγική βαφή Jotun).

θερμοπομποι Nobo 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ

 

Κατόπιν οδηγίας της NOBØ, για την προστασία των πελατών μας και για να συνεχίσουμε να παρέχουμε άμεσο και υψηλού επιπέδου service, οι θερμοπομποί που διακινούνται μέσω παραεισαγωγών στη χώρα μας δεν θα έχουν την εγγύηση του επίσημου αντιπροσώπου.

Δείτε το επίσημο δίκτυο πωλήσεων Nobo


Επένδυση για μια ζωή

θερμοπομποί Νορβηγίας Nobo

ποιότητα Nobo : χαρακτηριστικά

Πλήρως αθόρυβη λειτουργία

Θερμοπομποί άλλων εταιριών κάνουν θόρυβο όταν η αντίσταση αρχίζει να θερμαίνεται και/ή όταν αυτή πλέον θερμανθεί και αρχίζει να ψύχεται. Οι θερμοπομποί Nobo να είστε σίγουροι ότι λειτουργούν πλήρως αθόρυβα

Ενσωματωμένος ηλεκτρονικός θερμοστάτης χώρου (απόκλιση ± 0,1C°)

Οι θερμοπομποί Νορβηγίας Nobo διαθέτουν ενσωματωμένο ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου ακριβείας, με απόκλιση ±0,1C°. Άμεση αντίδραση στις αλλαγές της θερμοκρασίας δωματίου, αθόρυβη λειτουργία, σταθερή διατήρηση της επιλεγμένης θερμοκρασίας, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Αισθητήριο θερμοκρασίας χώρου (sensor)

Άμεση ανταπόκριση του θερμοστάτη στη θερμοκρασία δωματίο

Η υψηλή ποιότητα του θερμοστάτη Nobo ελαχιστοποιεί τυχόν παρέκκλιση μεταξύ της επιλεγμένης θερμοκρασίας και της θερμοκρασίας δωματίου, με αποτέλεσμα τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Χαμηλή κατανάλωση, μέγιστη αποδοτικότητα, αμεσότητα θέρμανσης

Οι θερμοπομποί NOBØ έχουν αποδοτικότητα 100%. Αυτό σημαίνει ότι όλη η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα. Δηλαδή αυτό καθ’ εαυτό το σώμα δεν παρακρατεί θερμότητα, την αποδίδει στο 100% στο χώρο.

Δεν ξηραίνουν τον αέρα

Οι θερμοπομποί Νορβηγίας NOBØ διαθέτουν υψηλής ποιότητας ψυχρή αντίσταση, θωρακισμένη σε αλουμίνιο προκειμένου να μην πυρακτώνεται. Κατ’ επέκταση δεν καίει το οξυγόνο της ατμόσφαιρας. Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι θερμοπομποί δεν έχουν βεντιλατέρ! Δε φυσάνε ζεστό αέρα. Παράγουν ζέστη που διαχέεται αρμονικά στο χώρο .Οι θερμοπομποί NOBØ ενδείκνυνται για παιδικά δωμάτια, για ηλικιωμένους και άτομα με αναπνευστικές ευαισθησίες

Θερμοπομποί Νορβηγίας NOBØ 7 χρόνια εγγύηση

Αποκλειστικά από τους επίσημους αντιπροσώπους της Sani hellas

Μεγάλη επιφάνεια σημαίνει αρμονικότερη διάχυση της ζέστης και υψηλότερο ποσοστό αντινοβολίας/εκπομπής θερμότητας.

Οι θερμοπομποί λειτουργούν κατά 80% δια της φυσικής ροής και 20% δια της ακτινοβολίας (εκπομπή θερμότητας). Οι θερμοπομποί NOBØ έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνουν μεγάλη επιφάνεια εκπομπής και διάχυσης της ζέστης. Κατά συνέπεια, πιο ομοιογενή και πιο αποτελεσματική διάχυση της θέρμανσης. Ταυτόχρονα έχουν πρακτικό μέγεθος για την τοποθέτηση στο σπίτι.

Διάχυση θερμότητας από το μπροστινό μέρος του πάνελ

Η ζέστη στους θερμοπομπούς NOBØ διαχέεται από τις περσίδες που βρίσκονται στην πρόσοψη του σώματος με κλίση προς τα κάτω. Έτσι επιτυγχάνεται αφενός η καλύτερη διάχυση της ζέστης στο δωμάτιο, καθώς τα ζεστά στρώματα αέρα ξεκινούν από το δάπεδο και έπειτα ανεβαίνουν προς το ταβάνι και αφετέρου εμποδίζεται η σωσσώρευση σκόνης στο εσωτερικό του σώματος, που θα προκαλούσε δυσάρεστες οσμές κατά την καύση της (όταν η αντίσταση θερμαίνεται)

Θερμική ασφάλεια προστασίας από υπερθέρμανση

Αν ο θερμοπομπός σκεπαστεί κατά λάθος (απαγορεύεται!) τότε η ενσωματωμένη θερμική ασφάλεια εντός του σώματος σταματάει αυτομάτως τη λειτουργία του. Αφαιρέστε το αντικείμενο που σκεπάζει το σώμα και κλείστε τη συσκευή για πέντε λεπτά. Ξανανοίξτε τη συσκευή και το σώμα επαναλειτουργεί κανονικά

Ασφάλεια !

Ακόμα και στην Comfort (μέγιστη) απόδοση η εξωτερική επιφάνεια του σώματος δεν καίει και είναι ανεκτή ακόμη και στο άγγιγμα του παιδικού παιδιού. Η φυσική ροή του αέρα (convection) και η μεγάλη επιφάνεια του σώματος εμποδίζουν την ανάπτυξη υψηλών θερμοκρασιών στην εξωτερική επιφάνεια του θερμοπομπού. Οι θερμοπομποί NOBØ έχουν στρογγυλεμένες γωνίες προς αποφυγή παιδικών ατυχημάτων, ενώ παράλληλη εναρμονίζονται ευχάριστα με το περιβάλλον

Διπλής μονώσεως Classe II, προστασία κατά υδρατμών (Splash proof)

Οι θερμοπομποί τοποθετούνται άφοβα στο μπάνιο

Μόνο 5,5 εκατοστά πάχος!