θερμοπομποί NTE4S NOBO

διαχρονική σχεδίαση Nobo

διαχρονική σχεδίαση Nobo - η μοντέρνα και λιτή σχεδίαση. Το λεπτό και καθαρό design ενσωματώνει διακριτικά τους θερμοπομπούς Nobo στους χώρους του σπιτιού. Το μόνο 5,5 εκατοστά πάχος βοηθάει πρακτικά στην τοποθέτησή τους και στα δυσκολότερα σημεία.

διαχρονική σχεδίαση Nobo

Το πάθος της Elin είναι η εσωτερική διακόσμηση. Αυτή είναι η κινητήρια δύναμη που διασφαλίζει ότι το design είναι ένα βασικό στοιχείο για τους θερμοπομπούς Nobo. Οι θερμοπομποί πρέπει να θεωρούνται ως έπιπλα. Αν πρόκειται να τα κρεμάσετε στον τοίχο σας, θα πρέπει να φαίνονται ελκυστικά. Ακόμα καλύτερα, να ταιριάζουν με τα έπιπλά σας. Η Elin σχεδιάζει θερμοπομπούς από το 2006 και θέλει οι πελάτες να αισθάνονται περήφανοι για την κατοχή ενός θερμοπομπού Nobo στο σπίτι τους. Κατέχει πτυχίο στο Βιομηχανικό Σχεδιασμο (Industrial Design) από το Νορβηγικό Πανεπιστήμιο Επιστημών και Τεχνολογίας (NTNU). Υπήρξε εκπαιδευτής στο Τμήμα Σχεδιασμού Προϊόντων. Η φιλοσοφία της Elin είναι ότι ο σχεδιασμός θα πρέπει να είναι απλός και ειλικρινής. Μορφή, λειτουργία και περιεχόμενο πρέπει να συνυπάρχουν και να λένε μια κοινή ιστορία.

διαχρονική σχεδίαση Nobo

Ο Per Olav φέρνει την καινοτομία και το σχεδιασμό του προϊόντος σε κάθε θερμοπομπό Nobo. Πιστεύει ότι τα πιο σημαντικά κριτήρια για ένα προϊόν είναι η αντίληψη του πελάτη του καλού σχεδιασμού και καλής ποιότητας. Όχι μόνο κατά τη στιγμή της αγοράς, αλλά μετά από πολλά χρόνια χρήσης. Πρέπει να φτιάχνουμε προϊόντα που έχουν ελεγθεί και είναι αποδεδειγμένα ποιοτικά έτσι ώστε να διασφαλίζουν τη μακροχρόνια χρήση τους. Οι θερμοπομποί θα πρέπει να σχεδιάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εύκολη και ασφαλής η χρήση τους για όλους.