θερμοστάτης ακριβείας Nobo

θερμοστάτης ακριβείας Nobo | χαμηλή κατανάλωση

 

Εξοικονόμηση χρημάτων και μέγιστη άνεση με θερμοστάτη ακριβείας.

thermostaths-akriveias-Nobo_NCU-1R

Οι θερμοπομποί Nobo είναι εξοπλισμένοι με εξαιρετικά ακριβή θερμοστάτη που εξασφαλίζει ότι η σωστή θερμοκρασία θα επιτυγχάνεται σύμφωνα με την επιθυμητή θερμοκρασία που εμείς ορίζουμε. Η ικανότητα να διατηρήσει μια σταθερή θερμοκρασία είναι δυνατή χάριν στην ακρίβεια λειτουργίας και την άμεση ανταπόκριση του θερμοστάτη στη θερμοκρασία χώρου. Ως εκ τούτου, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το θερμοπομπό σας Nobo και να ρυθμίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία μία φορά, χωρίς να χρειάζεται να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας βάσει των μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών.
Άλλες συσκευές θέρμανσης, χωρίς ακριβείς θερμοστάτες τείνουν να απαιτούν περισσότερη προσπάθεια για να διατηρηθεί η επιθυμητή θερμοκρασία και αυτό μεταφράζεται αναπόφευκτα σε υψηλότερους λογαριασμούς.

θερμοστάτης ακριβείας : Ενσωματωμένος ηλεκτρονικός θερμοστάτης χώρου Nobo (απόκλιση ± 0,05C°)

Οι θερμοπομποί της Nobo διαθέτουν ηλεκτρονικό θερμοστάτη! Θα πρέπει να τονισθεί ότι οι βαθμοί C° που αναγράφονται στο θερμοστάτη αντιστοιχούν με ακρίβεια στη θερμοκρασία του δωματίου.

Αισθητήριο θερμοκρασίας χώρου ακριβείας.

Οι θερμοπομποί της Nobo, όλα τα μοντέλα χωρίς καμία εξαίρεση, διαθέτουν αισθητήριο θερμοκρασίας χώρου ακριβείας, το οποίο βρίσκεται στο δεξιό κάτω μέρος του σώματος ακριβώς για να προσδιορίζεται επακριβώς η θερμοκρασία του χώρου.