θερμοπομποι νορβηγιας Nobo, θερμοπομποι νορβηγιας νοβο

θερμοπομποί Nobo ποιότητα

Στο χώρο της ηλεκτρική θέρμανση, η Nobo αποτελεί συνώνυμο της ποιότητας. Έχουμε δεσμευτεί να διατηρήσουμε αυτή τη στρατηγική που έχει ως γνώμονα την ποιότητα, προσφέροντάς σας τους καλύτερους θερμοπομπούς, χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας υλικά και εξαρτήματα, Σκανδιναβικό σχεδιασμό και τεχνολογία. Οι αντιπρόσωποι μας εγγυώνται την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και service. Θέλουμε να αισθάνεστε υπερήφανοι για τους θερμοπομπούς σας Nobo, ακριβώς όπως και εκείνοι που προσπαθούν να κάνουν αυτούς τους θερμοπομπούς για σας στις εγκαταστάσεις παραγωγής μας στη Νορβηγία. Όλες οι σειρές θερμοπομπών Nobo είναι 100% κατασκευασμένοι Νορβηγία.

Στους θερμοπομπούς Νορβηγίας Nobo δεν θα βρείτε φθηνές ή ακριβές σειρές θερμοπομπών, ηλεκτρονικούς ή μηχανικούς θερμοστάτες χώρου. Οι θερμοπομποί Νορβηγίας Nobo έχουν πάντα και μόνο ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου ακριβείας με απόκληση ±0,05C°, ψυχρή αντίσταση θωρακισμένη σε αλουμίνιο, τέλειο φινίρισμα, ηλεκτροστατική βαφή πούδρας (χρησιμοποιείται η παγκοσμίως γνωστή Νορβηγική βαφή Jotun).

θερμοπομποι νορβηγιας Nobo 7 χρόνια εγγύηση

Κατόπιν οδηγίας της NOBØ, για την προστασία των πελατών μας και για να συνεχίσουμε να παρέχουμε άμεσο και υψηλού επιπέδου service, οι θερμοπομποί που διακινούνται μέσω παραεισαγωγών στη χώρα μας δεν θα έχουν την εγγύηση του επίσημου αντιπροσώπου.

Πλήρως αθόρυβη λειτουργία

Θερμοπομποί άλλων εταιριών κάνουν θόρυβο όταν η αντίσταση αρχίζει να θερμαίνεται και/ή όταν αυτή πλέον θερμανθεί και αρχίζει να ψύχεται. Οι θερμοπομποί Nobo να είστε σίγουροι ότι λειτουργούν πλήρως αθόρυβα

Ηλεκτρονικός θερμοστάτης

Οι θερμοπομποί Νορβηγίας Nobo διαθέτουν ενσωματωμένο ηλεκτρονικό θερμοστάτη χώρου ακριβείας, με απόκλιση ±0,05C°. Άμεση αντίδραση στις αλλαγές της θερμοκρασίας δωματίου, αθόρυβη λειτουργία, σταθερή διατήρηση της επιλεγμένης θερμοκρασίας, μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Αισθητήριο θερμοκρασίας χώρου

Άμεση ανταπόκριση του θερμοστάτη στη θερμοκρασία δωματίου. Η υψηλή ποιότητα του θερμοστάτη Nobo ελαχιστοποιεί τυχόν παρέκκλιση μεταξύ της επιλεγμένης θερμοκρασίας και της θερμοκρασίας δωματίου, με αποτέλεσμα τη μέγιστη εξοικονόμηση ενέργειας.

Χαμηλή κατανάλωση, μέγιστη αποδοτικότητα, αμεσότητα θέρμανσης

Οι θερμοπομποί NOBØ έχουν αποδοτικότητα 100%. Αυτό σημαίνει ότι όλη η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια μετατρέπεται σε θερμότητα. Δηλαδή αυτό καθ’ εαυτό το σώμα δεν παρακρατεί θερμότητα, την αποδίδει στο 100% στο χώρο.

Δεν ξηραίνουν τον αέρα

Οι θερμοπομποί Νορβηγίας NOBØ διαθέτουν υψηλής ποιότητας ψυχρή αντίσταση, θωρακισμένη σε αλουμίνιο προκειμένου να μην πυρακτώνεται. Κατ’ επέκταση δεν καίει το οξυγόνο της ατμόσφαιρας. Θα πρέπει να τονιστεί ότι οι θερμοπομποί δεν έχουν βεντιλατέρ! Δε φυσάνε ζεστό αέρα. Παράγουν ζέστη που διαχέεται αρμονικά στο χώρο .Οι θερμοπομποί NOBØ ενδείκνυνται για παιδικά δωμάτια, για ηλικιωμένους και άτομα με αναπνευστικές ευαισθησίες

Μεγάλη επιφάνεια διάχυση ζέστης

Οι θερμοπομποί λειτουργούν κατά 80% δια της φυσικής ροής και 20% δια της ακτινοβολίας (εκπομπή θερμότητας). Οι θερμοπομποί NOBØ έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτυγχάνουν μεγάλη επιφάνεια εκπομπής και διάχυσης της ζέστης. Κατά συνέπεια, πιο ομοιογενή και πιο αποτελεσματική διάχυση της θέρμανσης. Ταυτόχρονα έχουν πρακτικό μέγεθος για την τοποθέτηση στο σπίτι.

Θερμική ασφάλεια προστασίας από υπερθέρμανση

Αν ο θερμοπομπός σκεπαστεί κατά λάθος (απαγορεύεται!) τότε η ενσωματωμένη θερμική ασφάλεια εντός του σώματος σταματάει αυτομάτως τη λειτουργία του. Αφαιρέστε το αντικείμενο που σκεπάζει το σώμα και κλείστε τη συσκευή για πέντε λεπτά. Ξανανοίξτε τη συσκευή και το σώμα επαναλειτουργεί κανονικά

Ασφάλεια !

Ακόμα και στην Comfort (μέγιστη) απόδοση η εξωτερική επιφάνεια του σώματος δεν καίει και είναι ανεκτή ακόμη και στο άγγιγμα του παιδικού παιδιού. Η φυσική ροή του αέρα (convection) και η μεγάλη επιφάνεια του σώματος εμποδίζουν την ανάπτυξη υψηλών θερμοκρασιών στην εξωτερική επιφάνεια του θερμοπομπού. Οι θερμοπομποί NOBØ έχουν στρογγυλεμένες γωνίες προς αποφυγή παιδικών ατυχημάτων, ενώ παράλληλη εναρμονίζονται ευχάριστα με το περιβάλλον

Διπλής μονώσεως Classe II

Οι θερμοπομποί Noboτοποθετούνται άφοβα στο μπάνιο. Είναι διπλής μονώσεως Classe II, διαθέτουν προστασία κατά υδρατμών (Splash proof)”].